Schimmel 1885 gaat verbouwen!

Voor veel mensen in Woudenberg en ruime omgeving is Schimmel 1885 echt een begrip. Al vele jaren dient onze locatie als gastvrije, gezellige ontmoetingsplek voor zowel de zakelijke als particuliere gast. Omdat wij nog vele jaren willen blijven dienen als een gastvrije, gezellige ontmoetingsplek voor iedereen, gaan wij mee met de tijd. 

In dit kader worden vanaf vandaag (01-07-2019) de klein Geerestein en de Geerestein verbouwd. Waarschijnlijk denkt u nu; ‘’Dat was flink nodig ook’’ en daar is team Schimmel 1885 het helemaal mee eens. Na de verbouwing van de Lichtenberg en de Groenewoude zalen werd meteen gekeken hoe het beste de grote zaal aan te pakken is. Na maanden van overleg en verschillende ontwerpen verder, kijken wij erg uit naar het eindresultaat.

Helaas kunt u door de verbouwing tot eind augustus geen gebruik maken van de Geerestein en de klein Geerestein zalen. Vanaf dan zijn de zalen compleet gerenoveerd en gemoderniseerd en kunt u gebruik maken van de moderne faciliteiten.

Uiteraard zullen wij de zaal feestelijk openen! Meer hierover vindt u binnenkort in een van de verbouwing updates.

Werp nog maar een laatste blik op de bovenstaande foto want u zult de zaal niet meer herkennen als de verbouwing klaar is. 

Can’t get enough since 1885.

Jos, Corné & Team Schimmel 1885

Meld u aan voor de nieuwsbrief en Blijf op de hoogte!

Share This