Modern en Eigentijds

In de vakantiemaanden juli en augustus is de brasserie geopend van dinsdag tot en met zaterdag.

Onze brasserie ligt direct aan de mooie klompenpaden in Woudenberg en Scherpenzeel en is een uitstekende rustplaats tijdens een fietstocht. Centraal gelegen met ruim voldoende parkeerplaatsen en een zonnig terras.  Onze menukaart voor lunch en diner wisselt regelmatig. Wij koken met de seizoenen mee en verrassen u steeds weer met smaakvolle gerechten.

Onze keuken is dagelijks geopend voor lunch van 12.00 tot 15.00 uur en voor diner van 17.00 – 21.00 uur.                       Daarnaast hebben we een borrelkaart met heerlijke hapjes en drankjes.

Een impressie van onZe Brasserie

Benieuwd naar onze andere mogelijkheden?

Zakelijk

Zalen van 5 tot 350 personen, met een totale capaciteit van 500 personen voor conferenties, vergaderingen, congressen, beurzen, seminars, feesten en meer.

Feestelijk

Heeft u iets te vieren, een huwelijk of is er een andere feestelijke gelegenheid? Samen met onze creatieve keukenbrigade zorgen wij voor een onvergetelijk feest.

CATERING

Genieten bij u thuis, op het bedrijf of op een door u uitgekozen locatie. Het is ons niet gauw te gek en wij komen naar u toe met de heerlijkste gerechten. 

Meld u aan voor de nieuwsbrief en Blijf op de hoogte!