culinair voor thuis of op het werk

Genieten bij u thuis, op het bedrijf op een door u uitgekozen locatie. Het is ons niet snel te gek en komen wij graag naar u toe met de heerlijkste gerechten. Wij kunnen uw totale catering verzorgen inclusief alle benodigdheden aan meubilair, tenten, serviezen etc. Geeft u er de voorkeur aan een deel zelf te verzorgen en een deel door ons te laten verzorgen? Ook prima!

Onze cateringservice bezorgt ook rijk belegde broodjes of smaakvolle warme maaltijden.

Menu

Van een simpel kopje koffie bij u op het bedrijf tot een bruiloft bij u thuis. Wij verzorgen dit graag voor u. Neem contact met ons op en we komen er vast samen uit.

 

Catering in Woudenberg, catering in Scherpenzeel of in de omgeving hiervan? Wij zijn de aangewezen cateraar voor deze hele regio!

Een impressie van onZe Brasserie

Benieuwd naar onze andere mogelijkheden?

Zakelijk

Zalen van 5 tot 350 personen, met een totale capaciteit van 500 personen voor conferenties, vergaderingen, congressen, beurzen, seminars, feesten en meer.

Brasserie

Welkom in onze geheel nieuwe brasserie. Zeven dagen in de week geopend voor ontbijt, lunch, diner, koffie, thee en borrel.

Feestelijk

Heeft u iets te vieren, een huwelijk of is er een andere feestelijke gelegenheid? Samen met onze creatieve keukenbrigade zorgen wij voor een onvergetelijk feest.

Meld u aan voor de nieuwsbrief en Blijf op de hoogte!