van: Tot: Check beschikbaarheid

Overnachten in driesterrenhotel Schimmel

Onderweg? Overnachten na een feestje of lekker een paar dagen er op uit? Kom bij ons logeren in één van onze 10 kamers. Alle kamers beschikken over een eigen badkamer en kitchenette. Vanaf uw kamer stapt u zo het terras op. ’s Morgens staat het ontbijt klaar in de gezellige Brasserie 1885.

Direct rondom het hotel zijn prachtige wandelroutes over landerijen, boerenerven en de historische Grebbelinie. Voor fiets liefhebbers is de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei, waar ons hotel middenin ligt, een paradijs.

Blijft u logeren?

Alle drie sterren hotelkamers zijn ruim van opzet, ingericht met airconditioning, douche, toilet en televisie. Er zijn een aantal kamers met een eigen zonneter­ras.

Recreatie mogelijkheden
Binnenshuis is er een sfeervolle bowlingkelder.
Er bestaat ook de mogelijkheid tot het huren van fietsen. Fietsroutes zijn daarbij beschikbaar.

ONZE KEUKEN.

Geopend van maandag tot en met zaterdag voor ontbijt, lunch, diner, koffie, thee en borrel. 

Onze brasserie ligt direct aan de mooie klompenpaden in Woudenberg en Scherpenzeel en is een uitstekende rustplaats tijdens een fietstocht. Centraal gelegen met ruim voldoende parkeerplaatsen en een zonnig terras.  Onze menukaart voor lunch en diner wisselt regelmatig. Wij koken met de seizoenen mee en verrassen u steeds weer met smaakvolle gerechten. 

Een impressie van ons hotel

Benieuwd naar onze andere mogelijkheden?

Zakelijk

Zalen van 5 tot 350 personen, met een totale capaciteit van 500 personen voor conferenties, vergaderingen, congressen, beurzen, seminars, feesten en meer.

Brasserie

Welkom in onze geheel nieuwe brasserie. Zeven dagen in de week geopend voor ontbijt, lunch, diner, koffie, thee en borrel.

Feestelijk

Heeft u iets te vieren, een huwelijk of is er een andere feestelijke gelegenheid? Samen met onze creatieve keukenbrigade zorgen wij voor een onvergetelijk feest.

Meld u aan voor de nieuwsbrief en Blijf op de hoogte!