Brasserie

 Welkom in onze geheel nieuwe brasserie. Zeven dagen in de week geopend voor ontbijt, lunch, diner, koffie, thee en borrel.

Feestelijk

Heeft u iets te vieren, een huwelijk of is er een andere feestelijke gelegenheid? Samen met onze creatieve keukenbrigade zorgen wij voor een onvergetelijk feest.

 

Zakelijk

Zalen van 5 tot 350 personen, met een totale capaciteit van 500 personen voor conferenties, vergaderingen, congressen, beurzen, seminars, feesten en meer.

Bowling

Vier moderne en computer gestuurde bowlingbanen in een gezellige kelder met eigen bar.

 

Catering

Genieten bij u thuis, op het bedrijf of op een door u uitgekozen locatie. Het is ons niet gauw te gek en wij komen naar u toe met de heerlijkste gerechten. 

hotel

Onderweg? Overnachten na een feestje of lekker een paar dagen er op uit? Kom bij ons logeren in één van onze 16 kamers.

Bij Schimmel 1885 kan bijna alles!

Sinds 1885 kunnen wij er geen genoeg van krijgen. Met enthousiasme gaan wij voor gastvrijheid, kwaliteit en  beleving van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat.

Schimmel is een begrip in Woudenberg en de wijde omgeving. Wat ooit is begonnen als een stationsrestaurant vanwaar de postkoets vertrok is nu een modern zalencentrum met vier schitterende bowlingbanen, een comfortabel hotel*** en een geweldige brasserie.

Wij willen het je vooral makkelijk maken. Je hoeft niet van locatie naar locatie. Bijvoorbeeld een luxe lunch met vervolgens een tot in de puntjes geregeld evenement, ‘s avonds een diner en daarna uiteraard nog even ontspannen met een spelletje bowlen. Blijven slapen? Geen probleem!

Na een grote verbouwing en ingrijpende renovatie hebben wij in 2015 ons fraaie á la carte restaurant Brasserie 1885 geopend. Alles wat met gastronomie te maken heeft vindt u hier. Bijzondere culinaire gerechten die met de seizoenen meegaan, heerlijke wijnen en een informele sfeer in een prachtige ambiance. In de zomer kunt u gezellig loungen op het terras en tijdens koelere dagen zit u warm en knus binnen.

Van harte welkom!

Jos, Corné & team

Wat onze gasten zeggen

GOOD
957 reviews on
Steffen Procee
Steffen Procee
Zeer fraai ingericht restaurant, vriendelijk personeel. Eten was zeer goed. Airco op de ruime kamer. Goede bedden. Minpunten · Hotel is gelegen aan een drukke weg. Badkamer was verouderd. Douche werkte overigens prima.
Chantal de Jongh Verweij
Chantal de Jongh Verweij
Heerlijk gegeten. Mooi restaurant en heel fijn goed personeel. Onze kinderen hielden niet zo van het buffet en toen konden ze zelfs nog een broodje frikadel en kroket krijgen. Super lief!
Jan Schuurman
Jan Schuurman
Eenvoudig doch voedzaam gegeten
John D.
John D.
Lekker van een lunch genoten op het terras. Qua locatie iets minder door de drukke weg.
Anneke.D Broeksma
Anneke.D Broeksma
Smaakvol, gepresenteerd, goed verzorgd en lekkere gerechten
Melanie Slot
Melanie Slot
We hebben gegeten in het restaurant. Hotel hebben we niet bezocht. Eten was heerlijk. Bediening was prima.

Heeft u ook iets te vieren?

Geen feest is hetzelfde, iedereen heeft speciale wensen en wij zijn er om die perfect uit te voeren.

Meld u aan voor de nieuwsbrief en Blijf op de hoogte!