Schimmel 1885: met de tijd mee

Voor veel mensen in Woudenberg en ruime omgeving is Schimmel 1885 echt een begrip. Al vele jaren dient onze locatie als gastvrije, gezellige ontmoetingsplek voor zowel de zakelijke als particuliere gast. Omdat wij nog vele jaren willen blijven dienen als een gastvrije, gezellige ontmoetingsplek voor iedereen, blijven wij innoveren. Zo is vorig jaar de marketingstrategie aangepast en heeft Schimmel 1885 een totaal nieuw uiterlijk gekregen.

Daarnaast word er sinds 2015 hard gewerkt aan het moderniseren van het interieur en de faciliteiten van Schimmel 1885. De eerste grote zaal is al verbouwd en binnenkort zullen ook de klein Geerestein en de Geerestein eraan moeten geloven. Dit alles om ervoor te zorgen dat wij u kunnen voorzien van de modernste faciliteiten die eigentijds zijn ingericht.

Naast het ver moderniseren gebeurt er ook veel achter de schermen. Gemak staat hierbij bovenaan. Wij willen het u als gast zo makkelijk mogelijk maken. Jarenlang kon u alleen telefonisch of via de mail reserveren en werd alles opgeschreven in boeken. Hier is verandering in gekomen. Sinds maart 2019 werken wij met een geheel automatisch reserveringssysteem waarbij u bijvoorbeeld gemakkelijk een bowlingbaan kan reserveren. 

Naast het nieuwe reserveringssysteem werken wij sinds kort ook met een heel nieuw kassa systeem waarbij het bedienend personeel door middel van Handhelds elektronisch bestellingen kan opnemen. Het doel hiervan is om het proces van bestellen tot aan het daadwerkelijk uitserveren van gerechten en drankjes efficiënter te maken. Met als uiteindelijk doel dat u eerder bediend wordt.

Wij kunnen er geen genoeg van krijgen, onze slogan is daarom ook erg passend: Can’t get enough since 1885.

 

Meld u aan voor de nieuwsbrief en Blijf op de hoogte!

    Share This